Bruisende businessclub van LDODK groeit

oktober 18, 2024

Regionale en landelijke media-aandacht, een gigantisch online bereik op social media, altijd volle tribunes bij thuiswedstrijden, enthousiaste vrijwilligers én een bruisende businessclub met zo’n 250 zakelijke toeschouwers. Dát is het Friese LDODK.

Het afgelopen seizoen heeft de club weer tientallen nieuwe bedrijven mogen verwelkomen in de businessclub. Van groot tot klein en uit allemaal verschillende branches. Dat komt met name omdat LDODK een businessclub heeft die waarde toevoegt voor haar leden. En dat is (nog) niet overal zo, volgens hoofdcoach Jan Niebeek. “Veel clubs hebben een businessclub die bestaat uit leden die een relatie hebben met de club. Of die vanuit een ver verleden al betrokken zijn bij de club. Bij LDODK benaderen ze het anders.” De businessclub van LDODK is een zakelijke club met enthousiaste ondernemers die graag samenkomen met gelijkgestemden om te netwerken en te genieten van topsport. Jan: “De businessclub van LDODK is daarom ook wel groter dan die van de meeste andere clubs.” Een next level businessclub dus. En omdat er mensen lid zijn met verschillende achtergronden en interesses ontstaan er leuke en verrassende initiatieven. Zoals de Fryske Padel Club, een sportief netwerk welke is ontstaan door een ontmoeting in de businessclub van LDODK

Grote ambities

Sinds het begin van dit seizoen is Jan hoofdcoach bij LDODK. De overstap naar LDODK maakte hij omdat hij de club de beste van Nederland wil maken. Hij wil de komende drie jaar werken naar het ultieme doel: landskampioen worden. “Samen mooie resultaten behalen en zorgen dat deze resultaten duurzaam zijn, daar haal ik energie uit.” Een belangrijke voorwaarde om dit te kunnen bereiken is dat de club gezond is. De businessclub van LDODK heeft hierin een belangrijke bijdrage. “LDODK is een club met grote ambities en die kunnen mede dankzij de businessclub waargemaakt worden”, aldus Jan. Samen genieten van sport op topniveau

Samen genieten van sport op topniveau

Naast dat de businessclubleden samen genieten van mooie sport op topniveau hebben ze de mogelijkheid om voor de wedstrijd te luisteren naar verschillende gastsprekers. Na de wedstrijd dansen, borrelen en netwerken ze in een ongedwongen sfeer tot in de late uurtjes na op livemuziek. Maar de businessclub biedt haar leden meer dan alleen activiteiten rondom de korfbalwedstrijden. Zo organiseerde de businessclub het afgelopen jaar meerdere spectaculaire evenementen voor haar leden. Zoals een chic veilingdiner om het seizoen af te sluiten waar zo’n 150 leden van de businessclub samen geld opbrachten voor de club. Er werd massaal op door sponsors aangeboden originele uitjes geboden. Zoals een golf clinic of melken op de boerderij met selectiespelers. Het geld, wat besteed wordt aan de jeugdafdeling van de club, was snel bij elkaar. Jan: “Een prachtige en originele manier om ervoor te zorgen dat onze jeugd dit seizoen nieuwe trainingspakken heeft.” Maar ook de reis naar Schotland komt in het rijtje van bijzondere en originele uitjes die de businessclub van LDODK voor haar leden organiseert. De zakelijk club weet een enorm publiek te bereiken. Jan: “Maar ook de provinciale, of misschien zelfs nog bredere, functie van de hele club vind ik prachtig.”

Voortrekker in korfballand

De groeiende businessclub maar ook de ontwikkelingen, vernieuwingen en de professionaliseringslag die de club op dit moment doormaakt maakt dat Jan trots is dat hij onderdeel is van LDODK. “Wat mij betreft is LDODK een voortrekker. Een uniek voorbeeld van hoe je de dingen op een andere en succesvolle manier aanpakt”, sluit Jan af.

Benieuwd naar wat de businessclub van LDODK voor jou kan betekenen? Je bent van harte welkom bij de eerstvolgende thuiswedstrijd!

www.ldodk.nl

Delen via

Vergelijkbare berichten