’t Witte Huis in Donkerbroek: perfect voor alle meetings

oktober 24, 2024

Restaurant ’t Witte Huis in Donkerbroek staat in de wijde omgeving bekend om de goede keuken en smaakvolle gerechten, maar heeft meer te bieden. ’t Witte Huis is ook bij uitstek de geschikte locatie voor het houden van vergaderingen en bijeenkomsten.

’t Witte Huis in Donkerbroek beschikt over vier vergaderzalen. Deze zijn beschikbaar voor een breed scala aan evenementen, van kleine bijeenkomsten tot grote conferenties. “De grootste zaal is geschikt om groepen mensen tot honderdvijftig personen te ontvangen,” vertelt eigenaresse Geeske Hooghiemstra.

Volgens Hooghiemstra is ’t Witte Huis de perfecte plek voor zakelijke evenementen als: vergaderingen, workshops en trainingen. De recent vernieuwde zalen zijn volledig uitgerust met alle benodigde faciliteiten om ieder event, groot en klein, tot een succes te maken.

Bovendien staat het team van ’t Witte Huis elk moment klaar om voor een tot in detail geslaagde bijeenkomst te zorgen. De losse en persoonlijke aanpak van de medewerkers zorgt voor een prettige sfeer. Hooghiemstra: “Degene die de reservering aanneemt is meestal ook degene die de gasten ontvangt. Dat wordt door de klanten als fijn ervaren.”

’t Witte Huis biedt tal van standaard- arrangementen, maar specifieke wensen zijn altijd bespreekbaar. Er is veel mogelijk, stelt Hooghiemstra. “We bekijken graag samen met de klant de mogelijkheden om maatwerk te kunnen leveren.”

De vergaderlocaties in Donkerbroek zijn uitstekend en de smakelijke gerechten van restaurant ’t Witte Huis maken het compleet. Of het nu gaat om een uitgebreid lunchbuffet of een volledig verzorgd diner, gasten zijn altijd verzekerd van heerlijke gerechten.

Donkerbroek is dankzij de centrale ligging vanuit het gehele Noorden makkelijk bereikbaar. Parkeerplaatsen, gratis uiteraard, zijn er volop en de prachtige landelijke omgeving is bij uitstek geschikt voor een wandeling om tijdens een lange vergadersessie even de zinnen te verzetten.

’t Witte Huis is de geschikte en bovendien betaalbare locatie voor ieder zakelijk evenement. In Donkerbroek worden ouderwets gastheerschap en moderne faciliteiten gecombineerd en bent u verzekerd van een succesvol evenement. Kom gerust eens kijken en ontdek waarom ’t Witte Huis een verborgen parel is in de regio voor uw bijeenkomst.

Yke Wijbenga van Wijbenga Product- presentaties uit het Friese De Valom hoeft niet meer overtuigd te worden van de meerwaarde van vergaderen bij ’t Witte Huis. “We overleggen in Donkerbroek regelmatig met collega’s uit Drenthe”, vertelt Wijbenga. “Voor ons is centrale ligging, zeker met het huidige goede wegennet, ideaal.

Daarnaast beschikt ’t Witte Huis over goede faciliteiten en kunnen we in de zalen in alle rust vergaderen.”

Wijbenga is daarnaast bijzonder te spreken over de persoonlijke en vriendelijke omgang van het personeel van ’t Witte Huis. “De medewerkers geven je het gevoel dat ze je kennen. Je wordt niet als nummer behandeld, daardoor is het contact prettig en voel ik me thuis. ’t Witte Huis krijgt van mij een dikke plus en kan ik iedereen aanraden.”

Geeske Hooghiemstra sluit zich graag aan bij de woorden van Wijbenga. Wie nieuwsgierig geworden is, is van harte welkom voor een kennismaking. “Kom gewoon eens langs, het loont de moeite. Wie eenmaal bij ons besproken heeft, komt terug, dat vertelt me dat het goed is,” besluit de eigenaresse.■

Vergelijkbare berichten