Samenwerking als sleutel tot succes in de bouw en infra – Netwerkdag van het Noorden 2024

oktober 2, 2024

De bouw- en infrasector staat voor flinke uitdagingen: kosten drukken, duurzaam innoveren, personeelsschaarste en voldoen aan steeds strengere regelgeving. Geen enkele organisatie kan dit alleen oplossen. Daarom draait de Netwerkdag van het Noorden dit jaar om samenwerking. Dit jaarlijkse evenement brengt professionals, ondernemers en experts uit de regio bij elkaar voor een middag vol netwerken, kennisdeling en het aangaan van nieuwe samenwerkingen.

“Een gezamenlijke zoektocht naar oplossingen”

Oudspreker Annemiek Berend van TenneT noemde de vorige editie een “gezamenlijke zoektocht naar oplossingen.” Ook dit jaar biedt de Netwerkdag een platform om samen uitdagingen in de bouw en infra aan te pakken. Laat je inspireren door sprekers die laten zien hoe samenwerking leidt tot duurzame en efficiënte resultaten.

Ervaringen uit de voorhoede

Dit jaar delen vier inspirerende sprekers hun ervaringen met samenwerking: Niek Ridderbos van Waterschap Rivierenland bespreekt de kracht van allianties, Philine Goldbohm van Dutch Process Innovators legt de link tussen samenwerking en de natuur, Wiepkje Elsinga van Provincie Fryslân vertelt over de Vismigratierivier, en Richard Bergmans van Threefront deelt zijn inzichten uit de special forces over teamwork en vertrouwen.

Jouw sleutel tot nieuwe kansen en waardevolle connecties

De Netwerkdag van het Noorden is dé plek voor professionals in de bouw- en infrasector. Vorig jaar trok het evenement 100 bezoekers, en dit jaar gaan we voor 150. Grijp deze kans om nieuwe contacten te leggen, kennis op te doen en samenwerkingen aan te gaan die het verschil maken.

Praktische informatie

Wanneer? Donderdag 17 oktober 2024

Waar? Stadslab Groningen

Hoe laat? 14:30 tot 19:00 uur Aanmelden kan via de website. We nodigen je ook van harte uit om de LinkedIn-pagina te volgen

Delen via

Vergelijkbare berichten