De Week van Erik Mous

oktober 21, 2024

Het werk voor een ondernemer gaat altijd door. Maar toch, die maandag is wel een belangrijke dag. Het begin van een week waarin weer doelen bereikt kunnen worden. Welke ambities hebben ondernemers? Hoe ziet hun weekagenda eruit op maandagochtend? Waar verheugen ze zich op? Vandaag duiken we in de week van Erik Mous, Algemeen directeur en mede eigenaar bij inzet.nl.

Naam: Erik Mous
Bedrijf: inzet.nl
Functie: Algemeen Directeur | Eigenaar
Geboortedatum: 28-05-1973
Geboorteplaats: Harlingen
Hobbys’: Hardlopen, krachttraining en wandelen.
Website: www.inzet.nl | recruitmentspecialist in Marketing | Office | Sales | HR

Waarin onderscheiden jullie je?

Een mooie vraag die we het afgelopen jaar regelmatig bij de kop hebben gehad. We hebben achter de schermen namelijk hard gewerkt aan onze strategie voor de toekomst.

Het antwoord op de vraag waarin we ons onderscheiden ligt in het waarom we de dingen doen en waar we energie van krijgen. Dan komen we uit bij “werkelijk helpen groeien” want dat is écht verweven in ons DNA. Deze drive delen wij met ons enthousiaste team. Alles om de beste versie van onszelf te worden! Zo brengen wij mensen en organisaties ook in beweging. Dat doen we met veel ervaring en gepaste trots op onze Friese roots… ús Fryske woartels. De taal. De mentaliteit. En ons netwerk.

Wat vind jij als ondernemer het mooiste van je vak?

Het mooiste van het ondernemerschap vind ik dat je samen met je team daadwerkelijk kunt gaan doen waarin je gelooft en waar je energie van krijgt. De weg die je aflegt om je doelen te bereiken gaat natuurlijk met vallen en opstaan. In de waan van de dag zie je niet altijd welke groeistappen je met je bedrijf hebt gemaakt maar als je terugkijkt op de afgelopen 11 jaar wordt het zichtbaar. Die (persoonlijke) ontwikkeling is prachtig.

Waar wil je over 5 jaar na nu staan, als ondernemer? Over 5 jaar vertrouw ik erop ik dat onze strategie succesvol is en dat onze missie “werkelijk helpen groeien” daadwerkelijk waarde toevoegt voor mensen en organisaties in Fryslân. Als ondernemer wil ik adaptief zijn. Dit betekent het vermogen om je continu aan te passen aan de technologische ontwikkelingen, marktveranderingen en de nieuwe generaties zonder je uiteindelijke doel uit het zicht te verliezen.

Noem eens 1 afspraak die je voor de komende week in de agenda hebt staan. Wat springt eruit, waar verheug je je op?

Komende vrijdag hebben we een brainstorm met het hele team om de detail-invulling van het komende kwartaaldoel te bespreken. Belangrijk omdat we op deze manier iedereen betrekken bij het doel en de potentie van het team maximaal benutten. We sluiten deze sessie samen af op de bowlingbaan zodat iedereen een gooi kan doen naar de inzet.nl wisselbokaal.

Tot slot: welke ondernemerstip zou je met iedere lezer willen delen?

Als ondernemer sta je altijd aan en wordt er veel van je gevraagd. Mijn tip: besteed aandacht aan je gezondheid omdat een fit lichaam en een heldere geest nodig nu eenmaal heel veel voordelen opleveren. Maak van sport, rust, voeding én ontspanning dus prioriteit. Het helpt mij om het beste uit mijzelf te halen, van maximale waarde te zijn voor inzet.nl én daarnaast ook te genieten van het leven.

Vergelijkbare berichten