Nieuw marketing bureau: Team Kramer

oktober 17, 2024

Sinds kort is Friesland een online marketing bureau rijker. Team Kramer helpt bedrijven hun doelgroep te bereiken door te adverteren op zoekmachines en social media als Facebook, Instagram, LinkedIn en TikTok. Team Kramer is specialist op het gebied van vastgoedmarketing, maar beperkt zich daar niet toe. Zo zijn er ook al campagnes op gebied van personeelswerving, retail en cultuur gevoerd. Hiervoor werkt Team Kramer regelmatig samen met diverse reclamebureaus in het Noorden.

In oktober nam Team Kramer zijn intrek in het iconische Crystalic Business Center in Leeuwarden. Van hieruit willen broers Roel en Arjen hun bedrijf uitbouwen. “We hebben beide een groot netwerk. We merken dat de mensen waar we de afgelopen jaren mee samen hebben gewerkt ons nu ook weten te vinden”, zegt Roel Kramer.

“We liepen al tijden met het idee rond om samen te gaan ondernemen. Ideeën hadden we genoeg: van het openen van een lunchroom/platenzaak tot een webshop in speciaalbier. Toen de kans zich voordeed om samen een online marketingbureau te beginnen, hebben we niet lang getwijfeld”, vult Arjen aan.

Contact:
Roel Kramer
Team Kramer
058 – 289 35 30
roel@teamkramer.nl
www.teamkramer.nl

Delen via

Vergelijkbare berichten