Dekker Drukwerken neemt boekbinderij over

september 7, 2009

Dekker Drukwerken uit Leeuwarden neemt de activiteiten over van Boekbinderij H. Schonenberg. Door het overlijden van de heer Schonenberg kwam het voortbestaan van de binderij op losse schroeven te staan. Directeur Bram Dekker zag mogelijkheden tot voortzetting van het bedrijf in de Grote Hoogstraat. Bij de binderij is één medewerker in dienst. Dekker Drukwerken telt twintig personeelsleden.

Drukker en boekbinderij werkten al tientallen jaren samen. Bram Dekker: “Deze overname voelt dus heel logisch. We zetten de activiteiten van Schonenberg voort onder de naam “Boekbinderij Schonenberg”.  Zo blijven we ook de binderij-werkzaamheden aanbieden aan collega-drukkerijen.”

Dekker Drukwerken verhuisde twee jaar geleden naar een nieuw pand aan het Vrijheidsplein. Daar wordt offset- en digitaal drukwerk verzorgd. Het familiebedrijf verzorgt behalve folders, brochures en boeken ook andere diensten als vouwen, rillen, stansen en pregen. Bovendien heeft Dekker Drukwerken een eigen ontwerpstudio in huis. Dekker: “Deze overname versterkt de slogan: Kom maar op, wij gaan het voor u maken!.”

Delen via

Vergelijkbare berichten