TLN Keurmerk voor de Kooiker Groep Grou

december 21, 2011

Lútsen Melein; “ Directie en bedrijfsleiding leiden hiermee een nieuw tijdperk in, toekomstgericht en ambitieus. Er ligt een duidelijke visie en missie voor, met een bijdetijdse organisatie en structuur. Binnen de logistieke dienstverlening vanuit de Kooiker Groep Grou, gelden kennis, kwaliteit en innovatie als speerpunten. Met een brede diversiteit in de logistieke dienstverlening zijn we als groep daarmee in staat om onze klanten breed te kunnen ontzorgen. Belangrijk daarbij is o.a. ook aandacht voor het milieu. Bij Kuypers Neer wordt gereden met meerdere LZV-modulaties, wat ook werd beloond met de Lean and Green Award.”

De Kooiker Groep Grou dankt haar oorsprong in de oprichting door Abe Kooiker 1919. Opgestart als een klein familiebedrijf, ondertussen getransformeerd tot een brede logistieke dienstverlener in met name (Volume)Transport, Distributie en Opslag. Binnen de transport rijden er 135 trekkende eenheden en ca. 300 getrokken eenheden in zowel binnen- als buitenland. De omvang in opslagcapaciteit bedraagt op dit moment ca. 43.000 m2. Binnen de Groep werken er doorgaans ca. 180 medewerkers.

Sije van der Meulen; “Het behalen van het Keurmerk is voor medewerkers en directie een belangrijke mijlpaal welke tevens de opstap is richting het verder verstevigen van organisatie, structuur, werkomgeving, kwaliteit, efficiency en continuïteit. De snel veranderende wet- en regelgeving dwingen ons om bijdetijds te blijven. Dit geld zowel voor de eigen bedrijfsvoering, als ook voor onze klanten. Kenmerken welke onze klanten herkennen en welke wij zullen blijven koesteren zijn, betrouwbaarheid, flexibiliteit, slagvaardigheid en familiair.”

Directie en medewerkers verbinden zich om hun groepsslogan “DAAR KUNT U OP REKENEN” onverminderd en met trots te blijven uitdragen.

Delen via

Vergelijkbare berichten