Zorgverzekeraar FBTO staat achter Beeldhorloge

oktober 23, 2012

“Voor een minimale investering kies je voor de vrijheid die onze slimme geheugensteun voor om de pols je biedt”, zegt Nanko Brattinga, Directeur van Timer B.V. “Zorgverzekeraars als De Friesland en FBTO dragen bij aan onze ambitie om voordelen voor onze klanten zo groot mogelijk te maken.”

Slimme geheugensteun om de pols wordt deels door FBTO vergoed  
 

FBTO komt tot de beslissing om over te gaan tot het vergoeden van Beeldhorloge omdat deze digitale geheugensteun voor veel klantengroepen kan bijdragen aan zelfstandigheid en een positieve bijdrage levert aan de zorgkwaliteit. Bij FBTO zijn ze blij met de ondersteuning aan Beeldhorloge. Het innovatieve product uit Sneek is de eerste echt slimme geheugensteun in de vorm van een horloge in de wereld, een horloge dat een oplossing voor ‘dyschronie’ integreert met technologie.

De voorbeelden waar ‘s werelds slimste geheugensteun voor om de pols uitstekend tot zijn recht komt zijn legio. Zoals bijvoorbeeld beginnend dementerenden, hulpmiddel bij medicijn gebruik, ADHD, autisme en verstandelijk beperkten. FBTO heeft besloten om vanaf 1 januari 2013 een vergoeding op te nemen in hun de module Extra Zorg, met een tegemoetkoming in de aanschafkosten tot € 150,-.

Wat Beeldhorloge echt bijzonder maakt is niet alleen de Nederlandse afkomst, maar zeker het feit dat via een online omgeving in de Cloud de agenda’s beheerd kunnen worden en dat zonder tussenkomst van snoertjes of aanvullende randapparatuur Beeldhorloge altijd bij de tijd is en gebruikers via een combinatie van beeld, geluid en trilling aangeeft waar het op dat moment tijd voor is. Met de slogan ‘Bekijk het zelf maar’ wordt de komende maanden verder gewerkt aan de succesvolle uitrol van Beeldhorloge bij zorginstellingen en particulieren in Nederland.

Meer informatie over Beeldhorloge is te vinden op www.beeldhorloge.nl en www.beeldhorloge.nl/bestellen

Delen via

Vergelijkbare berichten