Het was een lastige beslissing voor Meppelink, weliswaar een idee waar hij al langer mee rondliep. Waar hij zich nu met volledige focus op gaat storten, is het faciliteren van de horeca tijdens de vele events in Het Stadslab en het managen van het Citylab Hotel, beide gevestigd op het Voormalig Suikerunie-terrein in Groningen. Op deze nieuwe creatieve broedplaats die in 2018 is ontwikkeld, zijn niet alleen een aantal mooie bedrijven gevestigd, maar worden het gehele jaar door ook tal van festivals, zakelijke bijeenkomsten, netwerkborrels en andere events georganiseerd. Naast nieuwe energie heeft Meppelink met deze keuze straks ook meer vrije tijd voor zijn jonge gezin.
De zaak is momenteel al verkocht. Wat zeker is, is dat een nieuw horecaconcept zal verschijnen in het schitterende monumentale pand. Wat dit precies is, kunnen momenteel nog geen uitspraken over worden gedaan. Dit zal snel bekend worden gemaakt. Omdat Meppelink het einde van zijn zeer succesvolle tijd als eigenaar van Sems absoluut als een feestelijk moment ziet, sluit hij deze periode graag af met een spectaculair slotweekend vol culinaire verwennerij en festiviteiten. Wat men kan verwachten is een mooi menu op basis van de gebruikelijke gastronomische gerechten, met aansluitend vermaak in de vorm van een borrel en dansbare muziek op de bovenverdieping. Het betreft het weekend van 27, 28 en 29 september. Reserveren is mogelijk via de gebruikelijk kanalen.